Datum: 07-03-2021 - 21:54
20
feb
'21
Eigenaar strandtent sluit afhaal wegens drukte.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Eigenaar strandtent sluit afhaal wegens drukte.

Vanmiddag hebben handhavers van de gemeente geconstateerd dat het bij een strandtent veel te druk was. Het prachtige lenteweer had vele mensen naar de kust gelokt voor een strandwandeling. Zo’n 60 à 70 mensen stonden te dicht op elkaar na het aanschaffen van take away bij een loket. Ze bleven hangen rondom de strandtent....

De handhaving had bij de politie melding gemaakt van de drukte. Daarop kwamen zij plaatse om de situatie te bekijken. De eigenaar van de strandtent besloot toen zelf al om de zaak te sluiten, in de hoop dat de mensen weer zouden vertrekken. 

Ook morgen zullen boa’s en politie aanwezig zijn om toezicht te houden. Vanuit de corona maatregelen zijn ondernemers ook zelf verantwoordelijk om toezicht te houden dat het niet te druk wordt en bezoekers zich aan de maatregelen houden. Als dat niet voldoende werkt zal er worden ingegrepen.

 Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.