Datum: 12-04-2021 - 03:36
16
feb
'21
Lions Club Noordwijk steunt Dierenasiel met €3.000.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Lions Club Noordwijk steunt Dierenasiel met €3.000.

Een complex jaar was het voor de Galacommissie van Lions Club Noordwijk. Het dansgala kon helaas niet doorgaan en andere grootschalige evenementen zaten er ook niet in. Zo werd er een beroep gedaan op de creativiteit van de commissie en de overige leden van de club...

Met elkaar zijn twee mooie acties bedacht. Omdat de Lions elkaar niet konden ontmoeten hebben zij een digitale wijn- en spijsavond met online quiz gehouden. Een gezellige en zeker bij momenten hilarische avond, waarbij de winnaar een 1,5 literfles mooie wijn ter veiling aanbood. Daarnaast hebben de leden pluche leeuwtjes verkocht.

Een goed doel was snel gevonden. Het Noordwijkse Dierenasiel had afgelopen jaar dubbel pech. Inbraken zorgden voor schade in en aan het pand. Bovendien brachten maar heel weinig mensen hun kat te logeren tijdens de vakantie, omdat deze door Corona meestal niet doorgingen. Amper opbrengsten voor het asiel en wel grote uitgaven.

De leden van de Lions Club Noordwijk hebben met hun actie maar liefst € 3.000 opgehaald en aanboden aan het Dierenasiel. Een enorme opsteker voor de vrijwilligers van het asiel en natuurlijk alle dieren die daar liefdevol worden opgevangen!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.