Datum: 12-04-2021 - 02:54
15
feb
'21
Stichting Outdoor4Disabled gooit het roer om.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Stichting Outdoor4Disabled gooit het roer om.

Het doel blijft ongewijzigd: mensen met een beperking en ouderen onbeperkt laten genieten van vrijheid en natuur en hen daarmee een onvergetelijke dag bezorgen. “Nu de Strandrups het strand niet meer op mag, hebben we met zijn allen in Noordwijk wat goed te maken”, zegt het bestuur van de Stichting. “Daarom hebben we nieuwe plannen gemaakt, die we deze zomer in nauwe samenwerking met de gemeente Noordwijk en partners uit de regio willen realiseren”. ...

Plan is om gasten de mogelijkheid te bieden om een strandrit te maken met een ‘eigen’ elektrische rolstoel die specifiek is toegerust voor het strand.

Daarnaast zijn de voorbereidingen gestart om met een speciaal ingerichte boot tussen de bollenvelden door te varen, en met de Strandrups zelfs over deze velden te rijden. Je komt zo op plaatsen waar je anders nooit zou kunnen komen en dichter bij de bloemen kan bijna niet. Belangstellenden kunnen zich nu alvast melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer gaat het door? Uiteraard volgt Outdoor4Disabled de corona-richtlijnen van overheid en RIVM. In ieder geval staan de vrijwilligers te trappelen om de gasten met open armen te ontvangen wanneer het kan. Volg Outdoor4Disabled op Facebook, https://www.facebook.com/strandrups/ of kijk op hun website www.strandrupsnoordwijk.nl 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.