Datum: 12-04-2021 - 01:50
15
feb
'21
Blijven lenen met de AfhaalBieb.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Blijven lenen met de AfhaalBieb.

Alle vestigingen van de Bibliotheek Bollenstreek zijn nog gesloten. De sluiting is het gevolg van de overheidsmaatregelen tegen het coronavirus. Gelukkig kunnen leden gewoon blijven lenen via de AfhaalBieb. Met de AfhaalBieb kunnen gereserveerde boeken opgehaald worden bij een van de afhaallocaties van de Bibliotheek Bollenstreek....

Medewerkers van de Bibliotheek stellen speciaal voor elke aanvraag een boekenpakket samen. Dit pakket bestaat uit vijf boeken en/of tijdschriften uit de collectie van de betreffende bibliotheekvestiging. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met persoonlijke voorkeuren. Daarnaast is het mogelijk om specifieke boektitels te reserveren, dan kan op de gebruikelijke manier via de catalogus.

Meer informatie over de AfhaalBieb is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/afhaalbieb. Hier kunnen leden direct een aanvraag indienen voor de AfhaalBieb.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.