Datum: 07-03-2021 - 21:40
14
feb
'21
Update 16-2-21: Overleden vrouw betreft 33-jarige bewoonster. (Overleden persoon aangetroffen na steekincident in Noordwijk). (Foto’s)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update 16-2-21: Overleden vrouw betreft 33-jarige bewoonster. (Overleden persoon aangetroffen na steekincident in Noordwijk). (Foto’s)

Afgelopen nacht kwam er een melding van een steekincident in de Abraham van Royenstraat in Noordwijk. Een aantal politiewagens en twee ambulances kwamen ter plaatse om het gewonde slachtoffer te helpen. Helaas konden de hulpverleners het slachtoffer niet meer redden, de persoon is ter plaatse overleden....

De opgeroepen traumahelikopter werd afgemeld. Er is één persoon aangehouden, er wordt nog verder onderzoek gedaan naar de toedracht van de steekpartij.

Update 14-2-21: Een 25-jarige man is aangehouden als verdachte van het steekincident vannacht. De overleden persoon betreft een vrouw. Het onderzoek is in volle gang. Er worden nog getuigen gezocht. Heeft u informatie? Bel 0800-6070 of anoniem via 0800-7000

Update 16-2-21: Het slachtoffer betreft de 33-jarige bewoonster van het huis. De verdachte wordt morgen voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.