Datum: 27-07-2021 - 07:54
12
feb
'21
Deze voorjaarsvakantie: veel coronaproof activiteiten voor Noordwijkse jongeren.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Deze voorjaarsvakantie: veel coronaproof activiteiten voor Noordwijkse jongeren.

Jongeren in de gemeente Noordwijk hoeven zich deze voorjaarsvakantie niet te vervelen. De organisaties Welzijnskwartier, Sportbedrijf Noordwijk, YoungPWR.nl en de gemeente Noordwijk hebben voor jongeren 16 gratis coronaproof activiteiten op het programma....

Van fotocursus tot mountainbiken 
Onder het mom ‘Breakout events geven jou de boost die je nu nodig hebt!’ kunnen alle jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk deze voorjaarsvakantie gratis meedoen aan veel verschillende activiteiten. Het gaat daarbij om buitenactiviteiten zoals lasergamen in het bos, Treasure hunting (geocachen), graffiti design, bootcamp en mountainbiken. Ook zijn er originele online events zoals een escape room, online mindfulness, een dance clinic, ‘Het Perfecte Plaatje’ fotoworkshop, Canva-graphicdesign workshop, YouTube workshop, een cursus video editing en een training ‘Hoe vind ik werk of klanten via Linkedin’.

Leuke, actieve en leerzame voorjaarsvakantie
Wethouder Dennis Salman: “Maandenlang niet samen kunnen sporten, niet uitgaan en geen feestjes vieren, hakt er behoorlijk in. In vervolg op de Summerbreeze activiteiten van afgelopen zomer en de online events van afgelopen kerstvakantie worden er nu extra veel activiteiten georganiseerd in de voorjaarsvakantie. Het programma ziet er geweldig en veelzijdig uit. Ik hoop dat er veel jongeren gebruik van gaan maken en zo toch een leuke, actieve en leerzame vakantie beleven.”

Meld je aan: 16 activiteiten
De activiteiten vinden plaats vanaf maandag 15 februari 2021 en lopen door tot en met eind maart 2021. De meeste activiteiten vinden plaats in de voorjaarsvakantie en zijn bedoeld voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. De buitenactiviteiten worden in verband met de RIVM richtlijnen alleen aangeboden aan jongeren van 12 t/m 17 jaar. De online activiteiten zijn wel toegankelijk voor de 18+ jongeren. Bij alle activiteiten worden de coronarichtlijnen aangehouden. Meer informatie en aanmelden, klik hier. Wees er wel snel bij want vol = vol.

Buitenactiviteiten
Leeftijd 6 t/m 12 jaar:
-Stoepkrijt challenge

Leeftijd 12 t/m 17 jaar:
-Hart onder de riem
-Find the treasure (Geocaching)
-Graffiti design
-Bootcamp
-Mountainbiken
-Lasergamen

Online activiteiten
Leeftijd 12 t/m 24 jaar:
-Escape Room
-Training: Design your own graphics
-Training: Het Perfecte Plaatje (fotografie)
-Online Mindfulness: Liever Positief
-Gaming
-Training: Video editing
-Training: Vind een (bijbaan) of klanten via Linkedin
-Training: How to make your own Youtube channel
-Online dance lesson

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.