11
feb
'21
Leden Bibliotheek Bollenstreek kunnen nu online cursussen volgen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Leden Bibliotheek Bollenstreek kunnen nu online cursussen volgen.

Leden van de Bibliotheek Bollenstreek kunnen vanaf 1 februari 2021 online cursussen volgen via hun Bibliotheek. Met online cursussen als Presenteren, Doelgericht werken, Goed met Geld of Kritisch denken kunnen zij leren en zich persoonlijk te ontwikkelen. Gratis en op elk moment! Er is keuze uit meer dan 160 online cursussen op het gebied van bijvoorbeeld communicatie, persoonlijke kracht, taal en commerciële vaardigheden. Bibliotheekleden...

kunnen de cursussen volgen via de website van Bibliotheek Bollenstreek op de leerplatforms van twee professionele aanbieders Soofos en Goodhabitz. De online cursussen en een uitleg hoe het werkt zijn te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl/cursussen.

Het stimuleren van ‘een leven lang ontwikkelen’ voor volwassenen is een belangrijke maatschappelijk taak van de Bibliotheek Bollenstreek in de aankomende jaren. In deze pilot van een jaar wordt onderzocht hoe het aanbod van online cursussen zo goed mogelijk aansluit bij de wensen en behoeften van bibliotheekleden.

Bij de Bibliotheek Bollenstreek kunnen leden al lang voor veel meer terecht dan alleen het lenen van boeken. Zo zijn er interessante en leuke activiteiten voor jong en oud en biedt de Bibliotheek Bollenstreek hulp bij informatie van de overheid. Ook wordt het digitale aanbod van de Bibliotheek steeds groter. Deze online cursussen zijn een mooie aanvulling op de duizenden e-books en luisterboeken, digitale tijdschriften en informatiedatabanken, zeker in deze coronatijd.