Datum: 27-09-2021 - 05:03
08
feb
'21
Mindillusieshow Privacy, voor iedereen die niets te verbergen heeft.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Mindillusieshow Privacy, voor iedereen die niets te verbergen heeft.

Bibliotheek Bollenstreek presenteert in samenwerking met Bibliotheek Oostland en Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar de online Mindillusieshow Privacy | Voor iedereen die niets te verbergen heeft van Jochem Nooyen op woensdag 24 februari van 20.00-21.00 uur....

Alles wat wij online doen is te volgen en te achterhalen maar je gedachten zijn veilig….toch?! Mindillusionist Jochem Nooyen demonstreert online wat hij van de toeschouwers kan weten en maakt met een spectaculaire act voelbaar wat inbreuk op iemands privacy kan betekenen.

Hoeveel privacy hebben we ingeleverd en hoeveel hebben we nog over? Hebben onze hersenen een firewall nodig die onze gedachten beschermt tegen inbrekers? Deze lezing en illusieshow over privacy geeft een wonderlijke kijk op gedachtenlezen en cybersecurity. Het is een unieke combinatie van illusionisme, cabaret én inhoud. Jochem zet kijkers aan het denken over de werkelijkheid.

Jochem Nooyen is acteur en mindilllusionist. Als illusionist was hij te zien in ‘De Nieuwe Uri Geller show’ en Zapp’s ‘De Magische Winkel’. Als acteur is hij vooral bekend als Barteljaap uit Rundfunk op NPO3.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekbollenstreek.nl/jochemnooyen en kosten €7,50 voor leden en €5,00 voor niet-leden.

Praktische informatie

Mindillusieshow Privacy | Voor iedereen die niets te verbergen heeft

Datum: 24 februari 2021

Tijd: 20.00 – 21.00 uur

Locatie: online

Kosten: €5,00 leden | €7,50 niet-leden

Verkrijgbaar via: www.bibliotheekbollenstreek.nl/jochemnooyen 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.