Datum: 18-05-2022 - 08:47
03
feb
'21
Bedrijven promoten zich op BON: ‘Evenementenbureau SPEV, Noordwijk-Events’.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Bedrijven promoten zich op BON: ‘Evenementenbureau SPEV, Noordwijk-Events’.

Bedrijven promoten zich op BON: 'Evenementenbureau SPEV Noordwijk-Events. Onlangs heeft een nieuwe adverteerder zich aangemeld bij de nieuwswebsite van Blik Op Noordwijk, wilt u uw bedrijf ook promoten op de meest bezochte nieuwswebsite van Noordwijk, Vraag hier om meer info. We willen u graag kennis laten maken met 'Evenementenbureau SPEV, Noordwijk-Events....

Evenementenbureau SPEV Noordwijk-Events, voor al uw evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding en vergaderbreaks. 

Online game
Om toch verbonden te blijven met je collega's en op een leuke manier vanuit huis aan teambuilding te doen, is onze online teambuilding game Hackaton ONLINE een perfect alternatief. 

Boek nu deze spannende en volledig begeleide teambuildinggame via https://www.spev.nl/online-teambuilding-game-hackathon.html Zowel geschikt voor bedrijven in Nederland als bedrijven met medewerkers uit diverse landen. Vanaf 15-1000 personen. 

 

Nieuw: E-chopper verhuur, boek nu alvast uw E-chopper tour met uw vriendengroep of familie. 

Stap op een elektrische E-chopper en ontdek geruisloos de mooiste plekjes in de Duin- en Bollenstreek. Tijdens deze 100% milieuvriendelijke activiteit maak je een mooie tour door de Duin- en Bollenstreek. De boulevard van Noordwijk, de duinen en de bloemenvelden rondom Keukenhof vormen het perfecte decor voor een e-scooter tour. En één ding is zeker! Als je met deze kleurrijke E-choppers over de boulevard van Noordwijk rijdt, zal iedereen jullie nakijken. Er zijn diverse tours (ochtend / middag / dag) mogelijk. Je boekt al een E-chopper tour v.a. 2 personen. De E-chopper tour Noordwijk is online te boeken via
www.e-chopperhurennoordwijk.nl 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.