Datum: 03-03-2021 - 00:56
27
jan
'21
Wendy Verkleij 1 jaar burgemeester van Noordwijk
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Wendy Verkleij 1 jaar burgemeester van Noordwijk

Vandaag is burgemeester Wendy Verkleij 1 jaar burgemeester van de gemeente Noordwijk. In een kort filmpje blikt zij terug op een bewogen eerste jaar....

Wendy Verkleij is de eerste kroonbenoemde burgemeester van de nieuwe gemeente Noordwijk die op 1 januari 2019 ontstond na een fusie van Noordwijk en Noordwijkerhout. Haar installatie als nieuwe burgemeester vond plaats op 27 januari 2020 in de Oude Jeroenskerk tijdens een bijzondere gemeenteraadsvergadering. 

In een filmpje blikt Wendy Verkleij terug op de warme ontvangst in Noordwijk, de start van de corona pandemie en de uitdagingen die daarbij hoorden. Ook vertelt de burgemeester hoe zij de Noordwijkers, Noordwijkerhouters en Zilkers heeft leren kennen. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.