Datum: 12-04-2021 - 02:12
20
jan
'21
Burgemeester leest online voor bij opening Nationale Voorleesdagen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Burgemeester leest online voor bij opening Nationale Voorleesdagen.

Vanmorgen tijdens de start van de Nationale Voorleesdagen heeft burgemeester Wendy Verkleij digitaal voorgelezen uit het boek ‘Coco kan het!’ in de bibliotheek in Noordwijkerhout. Alle scholen en kinderdagverblijven hebben de uitnodiging voor de livestream ontvangen...

en mochten de link doorsturen naar de ouders. Er waren 67 huishoudens die keken naar dit mooie moment via YouTube.

Tijdens De Nationale Voorleesdagen van 20 tot en met 30 januari staat voorlezen aan de allerkleinsten centraal, ook in de Bibliotheek Bollenstreek. Of je nu voor het slapen gaan een mooi verhaal voorleest of samen een prentenboek bekijkt, er worden herinneringen voor het leven gemaakt. Daarnaast heeft voorlezen een positief effect op woordenschat, spelling en tekstbegrip.

Kinderen worden gratis lid van de bieb. Wordt je kind lid tijdens De Nationale Voorleesdagen dan ontvang je een leuke attentie!

Foto: PR Gemeente Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.