19
jan
'21
Gratis YoungPWR 2021 Kickstart livestream event voor jongeren. Een boost voor 2021.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gratis YoungPWR 2021 Kickstart livestream event voor jongeren. Een boost voor 2021.

Op 21 januari om 20:00 uur start het YoungPWR kickstart event in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. In deze livestream gaan jongeren in gesprek met ervaren ondernemers. Jongeren krijgen tips, tricks en inspiratie voor meer power en de juiste mindset voor 2021....

De organisatie ligt in handen van studenten van Creative Business InHolland Haarlem en de HvA in samenwerking met YoungPWR.nl. De techniek van de livestream wordt verzorgd door professionele jonge ondernemers. Het evenement is powered by Gemeente Noordwijk, Huis Ter Duin en de Rabobank.

Motivatie en perspectief
Het studententeam: “Wij hebben geen lekker jaar achter de rug. Veel van ons zijn hun bijbaan kwijt, we kunnen niet ‘live’ naar school, stages zijn supermoeilijk te vinden en we zien elkaar nog nauwelijks. We missen motivatie en perspectief. Daarom organiseren wij dit event. Wij gunnen alle jongeren in Nederland deze kickstart en daarbij hebben wij veel geleerd door de organisatie van dit evenement.”

Inspirerende gasten
Het organisatieteam is supertrots dat Constantijn van Oranje, Special Envoy bij Techleap.nl, topsporter Erben Wennemars en de internationaal bekende DJ ‘Kill the Buzz’ hun verhalen delen in gesprekken met jongeren tijdens deze livestream. Daarnaast levert Kelvin Boerma, bekend van het Youtube kanaal Kalvijn, een bijdrage aan het event met een speciale videoboodschap en vertellen jonge artiesten Sarah en Julia hoe zij inspiratie halen uit de crisis. De presentatie is in handen van jong aanstormend talent Roos Bosch en Sem Ben Yakar. Vallen en opstaan Kill the Buzz: “Op mijn achtste jaar begon ik met muziek. Ik had een droom. Het behalen van de top. Dat gaat met vallen en opstaan. Juist daar waar het moeilijk is moet je doorzetten. Daarom wil ik mijn verhaal graag delen met alle jongeren in Nederland.”

Hoe kun je de livestream bekijken en vragen stellen tijdens het event?

Jongeren zetten zichzelf op de gastenlijst door zich gratis te registeren op youngpwr.nl. De link wordt gestuurd via de nieuwsbrief. De leukste vragen uit de chat worden direct aan de sprekers gestuurd.

Wat is YoungPWR?
YoungPWR is een social enterprise (startup) opgericht door jongeren en Suzan Schouten. Suzan was jarenlang uitgeefdirecteur bij een grote uitgeverij van diverse grote bladenmerken. Sinds 2018 is het haar missie om jongeren te helpen hun ondernemende kant te ontwikkelen. Het platform Youngpwr.nl is het eerst online netwerk dat jongeren een kickstart geeft als jonge ondernemer of werknemer. Gestart in Noordwijk en nu voor alle Nederlandse jongeren beschikbaar. Jongeren vinden er tips en tricks van professionals uit de praktijk, inspirerende verhalen en straks ook leerzamere werkervaringen van opdrachtgevers. Natuurlijk helemaal gratis.

21st century skills
Suzan Schouten: “Ik ben supertrots op dit team, de gasten, onze sponsors en alle jongeren die mij helpen of via YoungPWR al leuke opdrachten doen. Ik zie jongeren groeien in kennis en zelfvertrouwen. Dit helpt ze echt bij het vinden van een stage of (bij)baan. Ik leer overigens ook heel veel van hen. In het kader van het ontwikkelen van 21ste century skills, waar wij voor staan met YoungPWR, kan ik mij geen betere dag wensen voor dit event dan op 21-01-2021. Ik hoop echt dat YoungPWR jongeren gaat helpen. Juist nu.”