Datum: 21-10-2021 - 03:40
19
jan
'21
Ruim 350 aanmeldingen stembureauleden, maar aanmelden kan nog steeds.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Ruim 350 aanmeldingen stembureauleden, maar aanmelden kan nog steeds.

Sinds de start van de campagnes landelijk en lokaal eind november 2020, zijn er ruim 350 aanmeldingen ontvangen voor de verkiezingsdag van 17 maart voor de Tweede Kamerverkiezingen. De gemeente Noordwijk bedankt iedereen die zich heeft aangemeld als lid voor het stembureau voor de komende verkiezingen. “Het aantal aanmeldingen en de reacties zijn hartverwarmend!”,...

aldus de verkiezingscoördinator van de gemeente Noordwijk.

Blijf vooral aanmelden
Aanmelden is nog steeds mogelijk. Iedereen die nog een bijdrage wil leveren is van harte welkom. We streven ook naar een goed gevulde reservelijst. Als stembureaulid zorgt u samen met andere stembureauleden, dat de verkiezingsdag goed verloopt.

Lijkt het werken op een stembureau u leuk? Laat uw interesse dan zo snel mogelijk aan ons weten via het online aanmeldingsformulier.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.