Datum: 03-03-2021 - 00:04
18
jan
'21
Noordwijker Hans de Boer, door Premier Mark Rutte op 21 september jl. benoemd tot ‘Commandeur in de orde van Oranje-Nassau’, overleden.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Noordwijker Hans de Boer, door Premier Mark Rutte op 21 september jl. benoemd tot ‘Commandeur in de orde van Oranje-Nassau’, overleden.

Dhr J. (Hans) de Boer, inwoner van de gemeente Noordwijk, kreeg op 21 september 2020 ter gelegenheid van zijn officiële afscheid als voorzitter VNO-NCW de onderscheiding ‘Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau’ uitgereikt door Minister President Mark Rutte...

Hans de Boer, voormalig voorzitter van VNO-NCW, werd bij zijn officiële afscheid van de ondernemingsorganisatie door Zijne Majesteit de Koning benoemd tot Commandeur in de Orde van Oranje-Nassau.

De Boer werd afgelopen donderdag getroffen door een zware hersenbloeding. Een woordvoerder laat in samenspraak met de familie weten dat de heer De Boer vannacht is overleden. Hij is 66 jaar geworden.

Foto: VNO-NCW

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.