Datum: 28-01-2021 - 09:05
13
jan
'21
Nieuwe indeling politieteams geeft zorgen bij politiek over aanrijtijden en publieksfuncties en men pleit voor wijkagent in De Zilk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe indeling politieteams geeft zorgen bij politiek over aanrijtijden en publieksfuncties en men pleit voor wijkagent in De Zilk.

Burgemeester Wendy Verkleij stuurde onlangs al de brief 'politieteamgrenzen Bollenteams' naar de gemeenteraad van Noordwijk. In de brief wordt nader ingegaan op de stand van zaken van de transitie van 3 naar 2 politieteams in de Duin- en Bollenstreek. Waarbij het ene politieteam gaat bestaan uit de gemeenten Noordwijk-Noordwijkerhout-De Zilk en Katwijk..

Het andere politieteam gaat aan de slag voor de gemeenten Teylingen, Lisse en Hillegom en dit alles met ingang van 1 februari 2021. 

In de commissievergadering Bestuur, Middelen en Economie (BME) gaf politie teamchef de heer Koot dinsdagavond 12 januari een presentatie als vervolg op de al eerder gestuurde brief. De commissieleden van BME kregen vervolgens de gelegenheid om vragen te stellen aan portefeuillehouder burgemeester Wendy Verkley en teamchef de heer Koot.

Klik hier voor het gehele artikel met presentatie en foto’s bij Blik Op Noordiwijkerhout.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.