Datum: 28-01-2021 - 09:48
12
jan
'21
Online Walk & Talk | Vitaliteitscoach Ilona de Haas bij Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Online Walk & Talk | Vitaliteitscoach Ilona de Haas bij Bibliotheek Bollenstreek.

Ilona de Haas is vitaliteitscoach en helpt mensen op een praktische manier ontdekken wat bij ze past en hoe ze hier daadwerkelijk wat mee kunnen gaan doen. Op 26 januari geeft Ilona de laatste online workshop, uit een serie van drie, over werk en vitaliteit. We zijn allemaal anders, daarom gelooft Ilona niet in een quick fix, maar in echt doen wat voor iemand persoonlijk werkt. Op die manier blijft het leuk en is het vol te houden....

Deze laatste online workshop is op 26 januari van 14.00-16.00 uur en geeft antwoord op de vraag Hoe zit het met jouw vitaliteit?

Deelname is gratis, maar aanmelden voor de online workshops is verplicht. Dit kan door een e-mail te sturen naar Nathalie Harthoorn Bibliothecaris Specialist in de bibliotheek van Noordwijk Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bij deze maandelijkse koffiepauze is iedereen die op zoek is naar (ander) werk van harte welkom. Het doel van de Walk&Talk is je te helpen om zelf de deskundige te worden voor jouw zoektocht naar werk. Want wat is voor jou de beste manier om te solliciteren? Dat ontdek je, samen met andere werkzoekenden, bij de Walk&Talk. Meer informatie is te vinden op www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.