Datum: 28-01-2021 - 10:28
09
jan
'21
Opbrengst lege flessen inzameling Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' bekend.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Opbrengst lege flessen inzameling Stichting 'Nieuwe start verenigingen De Schelft' bekend.

Vorige week was de aftrap van een week lege flessen inzamelen bij de Dirk Noordwijk voor Stichting 'Nieuw Start verenigingen De Schelft'. Vandaag kwam bestuurslid Angela Heemskerk de opbrengst in ontvangst nemen. Na het tellen van een flinke volle zak lege flessen kwam er een mooi bedrag van 60 euro tevoorschijn....

Op dit moment staat het ingezamelde bedrag voor de Stichting op € 18.620. De komende weken worden er nog diverse acties gehouden om het streefbedrag van €25.000 te gaan halen.

Instellingen (zoals bv de actie van Munnekeweij) en bedrijven ontwikkelen ook acties voor het goede doel. Zo willen Rob en Miriam Bouckaert van Bouckaert Slaapcomfort met hun uitgebreide winkel op de Gieterij op Bedrijventerrein Gravendam ook hun financiële steentje bijdragen voor alle door de brand getroffen verenigingen in De Schelft.

Rob en Miriam hebben een verkoopactie in het leven geroepen waarbij Bouckaert Slaapcomfort vanaf 5 januari 2021 t/m 31 januari 2021 bij iedere verkoop van een complete boxspring of compleet bed maar liefst € 100,- afdraagt aan de crowdfundingactie 'Support start verenigingen De Schelft'. U kunt door de aankoop van een nieuw bed bij Bouckaert Slaapcomfort binnenkort lekker slapen en alle verenigingen van de Schelft kunnen dan ook met een gerust hart een oogje dicht doen.

In verband met de huidige coronamaatregelen zijn de winkels helaas nog wel tot 18 januari gesloten. Maar bij Rob en Miriam van Bouckaert Slaapcomfort kunnen ze u ook met de aankoop van een nieuw bed online van dienst zijn, zie voor meer informatie de foto hieronder.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.