Datum: 28-01-2021 - 09:42
09
jan
'21
Gladheid zorgde voor glijpartijen vanmorgen vroeg.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gladheid zorgde voor glijpartijen vanmorgen vroeg.

Vanmorgen vroeg zorgde de onverwachte gladheid voor veel glijpartijen in de streek. Tegen vijven in de ochtend nam een auto op de N206 een afslag te vroeg en reed de oprit van de parkeerplaats op in plaats van de afrit richting 't Heen en de Herenweg Noordwijk. Het was echter zo glad daar ter plaatse dat de auto doorgleed en tegen een boom tot stilstand kwam.....

De bestuurder bleef gelukkig ongedeerd maar een bergingsbedrijf moest ter plaatse komen om de flink beschadigde auto weg te slepen.

Op de Hooge Krocht in Noordwijk is vanmorgen vroeg een fietster op straat aangetroffen. Ze is ernstig gewond vervoerd naar het ziekenhuis. Ook in Katwijk waren glijpartijen met veel schade aan voertuigen, er zijn geen personen bij gewond geraakt. 

Foto’s: BON

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.