Datum: 02-10-2022 - 22:13
08
jan
'21
Buurtsportcoaches: "Outdoor Sportgames lichtpuntje tijdens lockdown'.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Buurtsportcoaches: "Outdoor Sportgames lichtpuntje tijdens lockdown'.

Sinds de komst van corona lijkt niets meer vanzelfsprekend. Mondkapjesplicht, 1,5 meter afstand en het sluiten van de scholen, het kwam allemaal al voorbij. Door de nieuwe lockdown viel het uitdagende vakantieprogramma van de Buurtsportcoaches compleet in het water. Geen Sportnite, Multiball Tournament of Winter Games dus. De Buurtsportcoaches hebben zich echter niet uit het veld laten slaan....

Op dinsdag 22 december vond namelijk de eerste editie plaats van de Outdoor Sportgames. Vijftig kinderen tussen de 4 en 12 jaar hebben vol enthousiasme deelgenomen aan dit leuke alternatief. Wegens de enorme belangstelling is er logischerwijs een vervolg gegeven aan deze succesformule en woensdag 13 januari staat alweer de vierde editie op het programma.

Kinderen kunnen op deze manier lekker blijven bewegen en hopelijk kan het activiteitenprogramma op korte termijn weer verder worden uitgebreid.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.