Datum: 28-09-2023 - 01:04
04
jan
'21
Kop-staart botsing N206 Noordwijk, jong gezin komt er goed vanaf.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kop-staart botsing N206 Noordwijk, jong gezin komt er goed vanaf.

Vanavond rond half 7 heeft er een kop-staart botsing plaats gevonden op de N206 vlak na de oprit ter hoogte van de Leeweg. Een achterop komende auto klapte op de auto voor haar, met een flinke botsing tot gevolg. De voorste auto stond gedraaid aan de overkant van de weg. In de aangetikte auto zat een moeder met drie kinderen, waarvan één nog in de maxi-cosi. Het gezin is nagekeken in de ambulance maar zij hoefden gelukkig niet mee naar het ziekenhuis....

De bestuurster van de andere auto is daarna door ambulance personeel uit de auto gehaald en op de brancard gelegd. Zij is meegenomen naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. De blaastest wees uit dat er vermoedelijk alcohol in het spel is, nader bloedonderzoek in het ziekenhuis moet dat mogelijk bevestigen. 

De moeder met de drie kinderen is door de politie thuis gebracht. De oprit N206 vanaf de Van Berckelweg richting Noordwijkerhout is enige tijd afgesloten geweest. 

Foto's: BON

{gallery}14043{/gallery}

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.