Datum: 19-09-2021 - 18:33
31
dec
'20
Op woensdagochtend online koffieochtend: 'Alleen, maar niet eenzaam'.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Op woensdagochtend online koffieochtend: 'Alleen, maar niet eenzaam'.

Ineke vd Meulen organiseert online koffieochtenden. Een groep van 5 leden van Wijkvereniging Boerenburg zorgt er voor dat er elke woensdagochtend, vanaf 10.30 uur, mensen online zijn om met elkaar te praten. We schenken onze eigen koffie in, maar zijn toch gezellig bij elkaar. Nu willen we deze contactmogelijkheid graag beschikbaar stellen aan alle mensen die op woensdagochtend zin hebben in wat gezelligheid....

Een van de praktische oplossingen is gewoon in gesprek gaan. De zoomkoffieochtend is daar een mogelijkheid toe. Laat je niet tegenhouden omdat je niemand kent, dat komt vanzelf.

Heb je een smartphone, tablet, laptop of computer, met internetverbinding, camera en microfoon, dan kun je meedoen. Woon je in Boerenburg dan kun je je aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., anderen graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur een berichtje naar 06-22324182. Je krijgt dan een toegangslink toegestuurd. Ineke helpt, als dat nodig is, telefonisch bij het tot stand brengen van de verbinding.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.