Datum: 28-09-2021 - 09:35
28
dec
'20
Gratis online events voor Noordwijkse jongeren rondom Oud & Nieuw (game event, escape room of festivals)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gratis online events voor Noordwijkse jongeren rondom Oud & Nieuw (game event, escape room of festivals)

Ondanks dat Oud & Nieuw dit jaar echt anders is dan anders, worden er toch diverse leuke online activiteiten georganiseerd voor jongeren. Een overzicht:...

Game event, escape room of festivals
Op 30 en 31 december 2020 worden er leuke gratis online events georganiseerd voor Noordwijkse jongeren. Doe mee met een professionele online escape room, volg de online festivals LIT NYE 2021 en GOODBYE 2020 of doe mee met het Online Game Event Rocket League.

30 december 2020: Online Game Event Rocket League
Op 30 december 2020 19:00 uur is er een Online Game Event georganiseerd door Jongerenwerk Lisse, Hillegom, Teylingen, Noordwijk en Noordwijkerhout. Jongeren gaan de strijd met elkaar aan in het race-voetbalspel Rocket League. Er zijn leuke prijzen te winnen! Jongeren kunnen online meedoen of meekijken met de livestream. Klik hier voor aanmelden en meer info.

31 december 2020: gratis escape room voor Noordwijkse jongeren
Jongeren uit Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kunnen op Oudejaarsavond gratis meedoen aan de professionele online escape room Maria’s Villa, ter waarde van € 34,50. Als team los je aan de hand van uitdagende puzzels een eeuwenoud mysterie op. De spelers staan online in verbinding met elkaar, zodat ze het gevoel hebben echt even samen te zijn. Bekijk de trailer.

Woon je in de gemeente Noordwijk en wil je meedoen? Meld je dan snel aan!. De game kun je spelen van 31 december 2020 t/m 1 januari 2021 en duurt ongeveer 2,5 uur. Maar let op: op=op. De gemeente Noordwijk heeft een beperkt aantal spellen ingekocht dus wees er snel bij!

31 december: online festival LIT NYE 2021
LIT NYE 2021 is een groots livestream event voor jongeren uit diverse gemeentes. Het online event start op 31 december 2020 om 22:00 uur en duurt tot 04:00 uur. Er is een line-up van artiesten die normaal alleen op de grote festivals zijn te vinden. Mee doen onder andere La Fuente, Afro Bros & MC Chaos, Diaz & Bruno, Bizzey, Dazers & MC Nick Averton, Fake Tits en Brooklyn. Noordwijkse jongeren kunnen het event op hun telefoon, laptop én televisie kijken. Ook kan er gechat worden en zijn er leuke prijzen te winnen. Klik hier voor meer info.

31 december 2020: GOODBYE 2020
Ook landelijk wordt een groot online festival voor jongeren georganiseerd. Op 31 december 2020 start om 17:00 uur de livestream GOODBYE 2020, met onder andere Appelsap Fresh Music Festival, Dance Valley, De Jeugd van Tegenwoordig, Milkshake, Sunnery James & Ryan Marciano, Suzan & Freek, Vunzige Deuntjes en 200 andere artiesten en festivals. Het programma duurt de hele nacht, tot 1 januari 2021 05:00 uur. Klik hier voor meer info.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.