Datum: 28-01-2021 - 09:40
23
dec
'20
Update 23-12: Verdachte geweldsmisdrijf gezocht. Overleden vrouw (35) aangetroffen in woning Lindenplein Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update 23-12: Verdachte geweldsmisdrijf gezocht. Overleden vrouw (35) aangetroffen in woning Lindenplein Noordwijk.

Zondagmiddag zijn er een aantal eenheden van Team Forensisch Onderzoek ter plaatse gekomen bij een woning aan het Lindenplein naar aanleiding van het aantreffen van een overleden vrouw (35). Aangezien de politie uitgaat van een misdrijf wordt er verder onderzoek gedaan....

Update 23-12-20:

Verdachte geweldsmisdrijf gezocht

De politie in Den Haag is dringend op zoek naar de 25-jarige Serge Hakobian. Hij wordt er van verdacht op 20 december 2020 een 35- jarige vrouw om het leven te hebben gebracht in Noordwijk. Serge Hakobian is op de vlucht voor de politie en bevindt zich mogelijk in het buitenland.

Serge Hakobian heeft lang donker krullend haar, dat hij los of vast draagt. Hij heeft een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas. Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Van Serge Hakobian is bekend dat hij psychische klachten heeft en agressief kan reageren. Wanneer u deze man tegenkomt, handelt u dan niet zelf maar bel de plaatselijke politie. Inmiddels staat Serge Hakobian internationaal gesignaleerd voor aanhouding.

Vragen
Heeft u Serge Hakobian sinds afgelopen zondag gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-3459876.

Update 22-12-20: Buren hadden eerder dit weekend de bewoners van het betreffende appartement waar de vrouw is gevonden flink ruzie horen maken. Een familielid van één van de bewoners zou zondag geen contact hebben gekregen en heeft daarop de politie gewaarschuwd.

Agenten kreeg toegang tot het appartement in het betreffende complex met hulp van buren en troffen toen het levenloze lichaam van de vrouw aan. 

De twee bewoners zouden van buitenlandse afkomst zijn, Pools en Armeens. Hun kindje (een baby) is, vermoedelijk vanwege het huiselijke geweld, al eerder uit huis geplaatst. Het jonge gezin had al eens vaker bezoek gehad van de politie.

Het is niet bekend of er een aanhouding is verricht in verband met dit drama.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.