Datum: 19-01-2021 - 00:10
17
dec
'20
DALTONSCHOOL KLAVERWEIDE houdt kerstacties voor drie goede doelen. (Foto’s + filmpje)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

DALTONSCHOOL KLAVERWEIDE houdt kerstacties voor drie goede doelen. (Foto’s + filmpje)

Alle leerlingen van DALTONSCHOOL KLAVERWEIDE hebben heel hard gewerkt om voor een aantal goede doelen geld in te zamelen of mooie kaarten te maken. De kleuters hebben stapels prachtige kerstkaarten gemaakt voor de bewoners van Groot Hoogwaak....

De middenbouw hield een inzamelingsactie voor het dierenasiel in Noordwijk en de bovenbouw verzamelde geld door klusjes te doen en zelfgemaakte spulletjes zoals kerststukjes te verkopen, de opbrengst gaat naar KWF Kankerfonds.

De kinderen hebben alles op alles gezet om op de zeer onverwachte laatste schooldag, afgelopen dinsdag, alles nog af te krijgen en te bezorgen, en dat is ze gelukt! 

Het dierenasiel was erg blij met de donatie van hun ‘overburen’, ze gaan er voor zorgen dat de aanwezige dieren ook een heerlijke kerst tegemoet gaan. De opbrengst voor het KWF is nog niet bekend, dat wordt in het nieuwe jaar bekend gemaakt. 

Bij Groot Hoogwaak nam de heer Krijn de Bruin namens alle bewoners de grote envelop met de kaarten van Dex en Vienne in ontvangst. Ook bij Groot Hoogwaak waren ze erg blij met dit bezoek en overhandiging. 

Foto’s en film: BON

{gallery}13981{/gallery}

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.