Datum: 03-03-2021 - 19:01
15
dec
'20
Uitverkochte voorstellingen ‘Skroets’ het kerstverhaal.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Uitverkochte voorstellingen ‘Skroets’ het kerstverhaal.

Afgelopen zondag speelde de groep Raponsel voor het 15e jaar Skroets met de kerst. Het hadden groots feestelijke voorstellingen moeten worden. Helaas door de corona beperkingen moest er een aanpassing komen. Geen volle zaal, maar er werden 3 voorstellingen op één middag gespeeld waar per keer 30 personen bij aanwezig konden zijn...

Ook was de mogelijkheid om het via een livestream te volgen. Zo konden toch nog veel mensen de jaarlijkse voorstelling bijwonen.

Elk jaar wordt de tekst wel wat aangepast aan de actualiteit,  zoals de anderhalve meter afstand, het thuiswerken, het maximale aantal mensen van 30 personen en wat uitspraken van Martien Meiland: ‘“vanavond bingo, wat goeoeoeoeoeoed!”

De tekst is van Jos van Varik en dit jaar werd de voorstelling gespeeld door Ellen, Jackelien, Jos, Louise, Margret, Rini en Wendy en werd er gezongen en gedanst door de kinderen van jeugdtheaterschool ‘On Stage’ o.l.v. Chantal van der Klugt.

De hoop is er dat er volgend jaar, in december 2021, een extra jubileum uitvoering opgevoerd kan gaan worden. 

Foto’s: Richard van Egmond.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.