Datum: 02-03-2021 - 23:37
15
dec
'20
Update: Schrijver en programmamaker Dennis Storm bij Bibliotheek Bollenstreek. (Online tegen gereduceerde prijs)
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: Schrijver en programmamaker Dennis Storm bij Bibliotheek Bollenstreek. (Online tegen gereduceerde prijs)

Op 28 december van 20:00-21:00 uur is schrijver en programmamaker Dennis Storm te gast bij Bibliotheek Bollenstreek. Hij neemt je mee in de wereld van duurzaamheid en minimalisme. Wat is het precies en wat kan het voor ons betekenen? Dennis Storm begrijpt als geen ander waarom we onze manier...

van leven grondig en grootschalig moeten veranderen om de wereld weer gezond te maken en houden. Bijwonen online via een livestream. 

Tijdens deze lezing gaat Dennis Storm in op de schoonheid van minimalisme, wat het is, wat het voor ons kan betekenen en belangrijker: waarom het essentieel is voor een groene aarde. Minimalisme is op alles toepasbaar, op kleine zaken zoals je kledingkast maar net zo goed op ons economische stelsel. 

Naast de schoonheid van minimalisme gaan de lezingen ook over gezond verstand; over het ontbreken van een collectief doel bij de huidige jonge generaties en de plaat voor de kop die velen van ons hebben als het om de huidige toestand van de aarde gaat. De lezingen worden aangesterkt met filmmateriaal en fragmenten uit de oude doos, en belangrijk om te weten, uiteindelijk komt alles goed. 

Omdat Bibliotheek Bollenstreek iedereen in de Bollenstreek een hart onder de riem wil steken tijdens deze lockdown, zijn kaarten verkrijgbaar voor een minimalistische prijs van €5,00. Deze zijn te koop via www.bibliotheekbollenstreek.nl/dennisstorm

Praktische informatie

Datum: 28 december

Tijd: 20:.00-21:00 uur

Locatie: online via Livestream

Kosten: €5,00

www.bibliotheekbollenstreek.nl/dennisstorm

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.