Datum: 03-03-2021 - 19:01
13
dec
'20
Sportbedrijf Noordwijk organiseert uitdagend vakantieprogramma.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Sportbedrijf Noordwijk organiseert uitdagend vakantieprogramma.

De kerstvakantie staat alweer voor de deur. Sportbedrijf Noordwijk is de afgelopen weken dan ook druk bezig geweest met een gevarieerd activiteitenaanbod. Donderdag 10 december werd het programma gepresenteerd en vanaf dat moment kan er worden ingeschreven...

Er worden onder andere twee doe-dagen georganiseerd, waarbij de Buurtsport- en Cultuurcoaches de handen ineen geslagen hebben. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar komen tijdens deze dagen zowel met sportieve als culturele activiteiten in aanraking. Hierbij kunnen zij meerdere kanten van zichzelf laten zien en ontdekken.  

Daarnaast organiseren de Buurtsportcoaches onder andere peutergym, wintergames en een multibal toernooi. Het complete overzicht is terug te vinden op de website www.noordwijkactief.nl.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.