Datum: 27-07-2021 - 07:59
11
dec
'20
Enorme response op oproep Toneelvereniging ODI na verwoestende brand De Schelft.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Enorme response op oproep Toneelvereniging ODI na verwoestende brand De Schelft.

De bevolking van Noordwijkerhout, De Zilk, Noordwijk en ook ver erbuiten heeft enthousiast gehoor gegeven aan de oproep van Toneelvereniging ODI om kleding bruikbaar voor uitvoeringen te doneren. Na de verwoestende brand in De Schelft heeft ODI al haar kleding in rook zien opgaan....

In de kranten en op Social Media kwam een oproep voor kleding en toneelattributen. Nou, dat heeft ODI geweten. Vele mensen vonden de weg naar het inzamelpunt bij Café van der Geest in de Zeestraat. Iemand kwam echte Volendammer kostuums brengen, prachtige kleding gebruikt in musicals, smokings van een koor, uniformen, een bruidsjurk, originele kleding uit Kazachstan, Azië, etc.  Maar ook een servies, schilderijen, koperen en tinnen rekwisieten. 

De garderobe en een grote bergruimte hangen inmiddels vol met jurken, driedelige herenkostuums, te gekke verkleedkleren voor Sprookjesdag of het kinderstuk, lekker ouderwetse jurken en outfits, hoeden en petten, pruiken. Te veel om allemaal op te noemen. De vloer staat nog vol met dozen en kledingzakken die nog moeten worden uitgezocht.

Naast de gulle giften waren de goede wensen van alle mensen hartverwarmend. Wat leeft iedereen mee.
ODI wil alle gulle gevers hartelijk bedanken. En ook Pieter van der Geest waar ODI gebruik van de garderobe en het berghok mag maken.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.