Datum: 27-09-2021 - 05:16
09
dec
'20
Noordwijkse theatermaker Olga Passchier schrijft en zingt lied ‘Anders’, een positief geluid in ‘coronatijd’.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Noordwijkse theatermaker Olga Passchier schrijft en zingt lied ‘Anders’, een positief geluid in ‘coronatijd’.

Olga Passchier is een Noordwijkse Theatermaker, zangeres en schrijver met een missie. Een aantal maanden geleden werd ze geraakt door de #ikdoenietmeermee actie van een aantal Nederlandse artiesten. Ze had juist behoefte aan een positief geluid in deze crisistijd....

Zo ontstond haar gedicht 'Anders'. Een uitlaatklep voor haarzelf, en een hart onder de riem voor alle hardwerkende mensen in de zorg en in andere vitale beroepen. Daarnaast ook voor iedereen die door deze crisis wordt getroffen en verlangt naar 'gewoon normaal.'

Het gedicht, werd een kleinkunstlied, gezongen door Olga, gecomponeerd door Laura de Bekker en begeleid op piano door Erik de Reus.

Versterkt door foto’s en kunst van lokale fotografen en kunstenaars uit Olga’s netwerk; Lilian Aartman, Monica Stuurop, Mariska de Kok, Laurens Bovenkerk, Fleur Zeegers en Christiaan van Arkel.

Haar dank is groot aan iedereen die belangeloos een bijdrage leverde aan dit project! Ze is ontzettend trots op wat ze met elkaar bereikt hebben in 2 maanden tijd.

Olga: ‘In 'Andere tijden' is het mooi om elkaar te inspireren, de krachten te bundelen en elkaar te vinden in de passie voor ons mooie vak en zo ons verhaal te kunnen vertellen en delen’.

Luister en kijk naar het prachtige lied, vooral voor iedereen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.