Datum: 27-09-2021 - 07:02
08
dec
'20
Noordwijkse Jose wint 50.000 euro bij VriendenLoterij Bingo.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Noordwijkse Jose wint 50.000 euro bij VriendenLoterij Bingo.

Een grote verrassing voor Jose uit Noordwijk. Zij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 50.000 euro gewonnen. Jan Versteegh, ambassadeur van de VriendenLoterij, bracht haar het feestelijke nieuws middels een videogesprek...

De 51-jarige Jose uit Noordwijk reageert enthousiast: “Mijn zoon wil heel graag een autootje en zelf willen we graag een nieuwe keuken of badkamer. Dat kan nu!”.

Win-win 
Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal 40 procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3.300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.