Datum: 23-10-2021 - 16:26
08
dec
'20
Vrijwilligers, ze zijn hard nodig, ook in de gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Vrijwilligers, ze zijn hard nodig, ook in de gemeente Noordwijk.

Tijdens het persgesprek vanmiddag kwam wethouder Dennis Salman terug op het online vrijwilligersfeest wat gisteravond is uitgezonden. Klik hier om de uitzending terug te kijken. Vele vrijwilligers zijn afgelopen dagen in het zonnetje gezet en hebben een prijs mogen ontvangen voor hun vrijwillige werkzaamheden binnen de gemeente Noordwijk....

In de uitzending van gisteravond zat ook een diepere boodschap, namelijk dat vrijwilligers nog steeds heel hard nodig zijn. Vooral nu in de corona tijd is het heel lastig om vrijwilligers te vinden en/of vast te houden. Neem eens een kijkje op de vacaturebank van Welzijn Noordwijk, mogelijk zit er voor u een vacature bij waar u geïnteresseerd in bent en kunt u zo uw steentje bijdragen aan de maatschappij.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.