Datum: 27-09-2021 - 06:43
08
dec
'20
Nieuwe reddingboot KNRM krijgt naam ‘Gé Noorlander’.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe reddingboot KNRM krijgt naam ‘Gé Noorlander’.

De Captain of Sales, de jaarlijkse competitiedag georganiseerd door de KNRM, waarop teams van salesmanagers en marketeers uitgedaagd worden zoveel mogelijk donaties op te halen voor de KNRM heeft dit jaar een fantastisch bedrag opgeleverd (klik hier voor het artikel)....

Edward Zwitser, beheerder zakelijk netwerk KNRM, mag normaal gesproken ieder jaar op het Reddersgala in Grand Hotel Huis ter Duin een podiumverhaal vertellen over het werk van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). Omdat dit jaar het Reddersgala niet door kon gaan, mocht hij het verhaal op tourneebasis bij tientallen deelnemende bedrijven op locatie vertellen, waarbij veel sponsoren als reactie een bijdrage deden voor de droom van de KNRM: het realiseren van een nieuwe reddingboot.

Afgelopen zondag mocht de heer Zwitser de familie Noorlander (van Huis ter Duin) verrassen: De gerealiseerde reddingboot zal worden vernoemd naar Gé Noorlander, de vorig jaar overleden echtgenoot van Marian Noorlander, de huidige eigenaar van het hotel. De schenkers én de KNRM zien deze geste als een uiting van waardering aan de familie die al tien jaar enorm goed is voor de KNRM.

Foto: Edward Zwitser en Marian Noorlander (via Linkedin)

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.