Datum: 20-09-2021 - 03:12
06
dec
'20
Medewerkers Flexible Human Services dansen de Jerusalema Challenge.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Medewerkers Flexible Human Services dansen de Jerusalema Challenge.

Wellicht heb jij al van de Jerusalema Challenge gehoord? De afgelopen tijd zien we steeds meer filmpjes met deze nieuwe challenge, waarop (zorg)medewerkers dansen op het Zuid-Afrikaanse nummer van Master KG. Ook de medewerkers van Flexible Human Services hebben vorige week de dansschoenen aangetrokken....

Het lied en het bijbehorende dansje is enorm populair geworden tijdens de coronapandemie. De challenge is ontstaan toen Zuid-Afrikaanse artsen en verpleegkundigen ontspanning zochten en filmpjes van het dansje deelden. Inmiddels hebben al een aantal bedrijven meegedaan, om met de dans het groepsgevoel te laten zien zoals dat in het Zuid-Afrikaanse ziekenhuis speelde en iedereen tegelijkertijd een boost te geven.

De challenge in Noordwijkerhout “Bij FHS Flexible Human Services claimen we een Talent to… dance te hebben. In ieder geval zoeken we verbinding en geven positiviteit!” zegt Nico Geerlings, Directeur van Flexible Human Services fier. “De meeste van onze werknemers werken thuis; maar in ploegen diensten hebben we vorige week het filmpje opgenomen. Het doet ons deugd dat (vrijwel) iedereen mee wilde werken. En ik moest er natuurlijk zelf ook aan geloven.”

Talent to… dance dance dance De medewerkers van kantoor; van planning tot salarisadministratie, van intercedenten tot accountmanagers, iedereen doet mee. Ook dansen de medewerkers van Rensie Flex, een dochter onderneming van FHS mee. “Leuk te zien dat ook de beheerders van onze huisvestingen enthousiast mee doen.” Zegt Ciléne Vriend, Accountmanager: ”Het èchte talent is natuurlijk Krzysiek Jonkisz, een van onze Poolse uitzendkrachten welke onder andere ook meegedaan heeft aan Dance Dance Dance Polen.”

“We hebben al een enorm aantal positieve reacties gekregen op de sociale media’s. Het is ook vaak bekeken hoor!” zegt Vriend “Op Facebook meer dan 13.000 keer en Instagram en LinkedIn ook heel veel. Daar krijgen we weer reacties op; dat we zo’n mooi, groen en modern kantoor hebben. “Onze Jerusalema-video laat onze saamhorigheid in deze bijzondere tijden zien”, legt Vriend uit. ”Een warme band en vooral veel plezier!’

Benieuwd naar de video? Bekijk onder dit bericht de FHS film ‘Jerusalema’.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.