Datum: 19-09-2021 - 19:08
04
dec
'20
10.000ste melding in de Fixi App, dat verdient een bloemetje!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

10.000ste melding in de Fixi App, dat verdient een bloemetje!

De 10.000ste melding in Fixi is afgelopen week binnengekomen. Wethouder Theo Alkemade heeft een bezoek gebracht aan de betreffende meldster, mevrouw Ageeth de Niet, om een bloemetje te overhandigen. Het betrof een melding categorie “Straatmeubilair en verkeersborden”, te weten:...

‘Het parkeerverbod is nog niet voor iedereen duidelijk in de wijk Offem Zuid. Wellicht moeten er toch wat extra borden geplaatst worden dat het verboden is buiten de vakken te parkeren’.

De Fixi app is een app waarmee inwoners van de gemeente Noordwijk een melding kunnen maken van bijvoorbeeld kapot straatmeubilair, overvolle containers of aanbevelingen/suggesties zoals mevrouw de Niet heeft gedaan. Na de melding krijgt de melder een bericht als de melding is afgehandeld.

Foto: Willem Krol.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.