Datum: 28-09-2021 - 09:50
05
dec
'20
Present Bollenstreek: Kerstengelproject van start met mooie nieuwe samenwerking.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Present Bollenstreek: Kerstengelproject van start met mooie nieuwe samenwerking.

De kerstengelen van Stichting Present Bollenstreek zijn vanaf 29 november, de eerste dag van de adventsperiode, op pad gegaan. Met 120 kerstengelen die deze week hun eerste attentie brengen is het nu al een hartverwarmend succes te noemen. Het is geweldig...

om te zien dat er zoveel mensen zijn die gedurende vier weken een lichtje willen zijn voor anderen.

Daarnaast hebben we een hele mooie samenwerking kunnen verzorgen voor de drie woonzorgcentra van HOZO Hillegom. “Vanuit HOZO kregen we een mail dat ze geen keuze konden maken onder haar bewoners, alle bewoners zouden een lichtje kunnen gebruiken. Zeker in dit jaar.” Aldus coördinator van Present Bollenstreek Jarieke Heemskerk. Het zou echter gaan om ongeveer 157 bewoners, erg veel voor individuele Kerstengelen.

Omdat Stichting Present Bollenstreek ook deze bewoners wel graag een lichtje wil geven, werd in het persoonlijke netwerk gekeken of leerlingen van een basisschool als kerstengel iets kunnen betekenen. “De Dalton school uit Hillegom was hier direct voor in. De leerlingen maken nu vier weken lang 157 attenties! Wij zijn heel erg blij met deze toppertjes die al zo jong iets willen betekenen voor een ander. Dat de Dalton school zo enthousiast mee wilde werken vinden wij echt geweldig!”

De komende donkere weken voor kerst worden er dankzij alle fantastische kerstengelen dus veel mensen blij gemaakt in de Bollenstreek! Waarvoor veel dank!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.