Datum: 19-01-2021 - 00:14
29
nov
'20
SJC Jeugd Monskey League Special Edition: Wegens daverend succes verlengd én uitgebreid.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

SJC Jeugd Monskey League Special Edition: Wegens daverend succes verlengd én uitgebreid.

De SJC Jeugd is al sinds 24 oktober in beweging met de Monskey League Special Edition. Een daverend succes dat inmiddels landelijke bekendheid heeft...

Nu we weten dat er voorlopig nog geen (oefen)wedstrijden gespeeld mogen worden tegen teams van andere clubs, heeft de SJC Jeugdopleiding besloten tot verlenging van de Monskey Leagues competities. De extra speelronden zullen plaatsvinden op zaterdag 5, 12 en 19 december. Na de speelronde van 19 december heeft ieder team dan 6 wedstrijden gespeeld en weten we welke teams kampioen zijn geworden.

Op 19 december zullen we als kers op de taart ook bepalen welke drie spelers en/ of speelsters zich Monskey Leagues Penalty Master mogen noemen.

Per team wordt gestreden wie het team in de finales van de Monskey Leagues Penalty Masters mag vertegenwoordigen.

De beste penaltynemers van iedere League nemen het in de finale op 19 december tegen elkaar op. Iedereen mag dan 2 penalties nemen én een aantal bonus penalties afhankelijk van de klasse waarin het team uitkomt. Uiteindelijk heeft dan iedere Monskey League zijn of haar eigen Monskey Leagues Penalty Master.

Binnenkort meer info over het tijdstip én de `mystery guest(s)' keeper(s) van de finales van de Monskey Leagues Penalty Masters in het wekelijks Monskey Leagues journaal op de Facebookpagina van de SJC Jeugdopleiding.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.