Datum: 27-07-2021 - 07:04
27
nov
'20
Toneelvereniging ODI houdt inzameling na brand De Schelft. (update: datums inleverlocatie Café van der Geest).
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Toneelvereniging ODI houdt inzameling na brand De Schelft. (update: datums inleverlocatie Café van der Geest).

Twee weken geleden Is ‘onze Schelft’ volledig afgebrand en daarmee ook het onderkomen van toneelvereniging ODI. Het “ODI Honk" was behalve oefenlocatie en een plek van samenkomst ook een opslagplek voor toneelspullen. Veel van de dierbare spulletjes zijn verloren gegaan. ODI moet bijna weer op nul beginnen....

Daarom is ODI op zoek naar theater kleding, uniformen, kostuums, bijzondere jurken, mantelpakjes, hoedjes, petjes, rekwisieten, grime spullen, kledingrekken, kledinghangers, plastic sieraden, ouderwetse brillen etc.  Géén allerdaagse kleding, maar juist gekke of heel erg uit de mode zijnde kledingstukken.

Kent u iemand, of bent u dat zelf misschien, die iets op de zolder heeft liggen en dit aan ons zou willen schenken? ODI is er weer blij mee. Mocht u iets voor ons hebben, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datums inleverlocatie Café van der Geest. De volgende data en tijden kunnen mensen ook kleding e.d. komen inleveren: dinsdag 1, woensdag 2, donderdag 3, dinsdag 8 en woensdag 9 december van 19:00 uur tot 21:00 uur. De inleverlocatie is Café van der Geest, Zeestraat 7A, 2211 XA Noordwijkerhout.

 Archief

Ook heeft ODI bijna 70 jaar archief verloren bij de brand. Gelukkig waren de plakboeken van 1958 t/m maart 2007 uitgeleend aan museum NoVaTo, en dus behouden. Voor het herstel van de overige plakboeken zijn we opzoek naar flyers, krantenknipsels e.d. Misschien wil iemand afstand doen van een eigen plakboek als voormalig ODI-lid. Ook notulen en agenda´s van leden- en bestuursvergaderingen van voor 2010 zoeken we nog. We hebben al enkele toezeggingen en hopen dat oud-bestuursleden hun persoonlijk archief willen schenken of laten scannen. Ook posters van uitvoeringen, jaarverslagen, Odi-varia´s en andere spullen van ODI zijn welkom. Donaties van archief spullen graag doorgeven op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , bel na 18:00 uur 0252-348060 of doe het in de brievenbus van Sporkenhout 1 te Noordwijkerhout.

Namens ODI alvast heel hartelijk bedankt!

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.