Datum: 22-01-2021 - 23:55
27
nov
'20
Nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur gemeente Noordwijk.

Frans Mencke start op dinsdag 1 december 2020 op ad interimbasis bij gemeente Noordwijk als nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur. Het college heeft hem een duidelijke opdracht meegeven...

Vrijdag 27 november 2020 heeft het college van burgemeester en wethouders van gemeente bekendgemaakt dat Frans Mencke de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur ad interim is. Het college vindt zijn zeer brede ervaring in gemeenteland een duidelijke pre. Hij heeft een lange staat van dienst. Mencke nam begin september 2020 afscheid als gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Hoorn.

De heer Mencke heeft van het college een duidelijke opdracht meegekregen. Het verder vormgeven aan tweerichtingsverkeer tussen het college en de ambtelijke organisatie. Samenwerking bevorderen en bijdragen aan de versterking van de organisatie-ontwikkeling waarvoor het fundament werd gelegd bij de fusie.  Het college denkt dat hij goed in staat is de opdracht succesvol op te pakken en naar tevredenheid af te ronden. Hiervoor zal ongeveer een periode van anderhalf jaar nodig zijn. 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.