Datum: 20-09-2021 - 03:35
26
nov
'20
Buurtsport- en Cultuurcoaches organiseren themamiddagen.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Buurtsport- en Cultuurcoaches organiseren themamiddagen.

Op woensdagmiddag zijn de Buurtsportcoaches altijd op diverse speelplekken in de gemeente Noordwijk actief om kinderen in beweging te brengen. Nu de koudere maanden voor de deur staan, hebben zij echter gekozen voor een andere invulling....

In de reguliere schoolweken organiseren zij, in samenwerking met de Cultuurcoaches, diverse themamiddagen op woensdagmiddag in december en januari. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen zich hiervoor gratis inschrijven via de website www.noordwijkactief.nl

De inschrijving is inmiddels geopend en het thema “Pietengym” blijkt een schot in de roos. Deze activiteit zit al helemaal vol, maar inschrijven is nog wel mogelijk voor het thema “Olympische Winterspelen” op woensdag 9 december en “Kerstgym” op woensdag 16 december. 

Op de genoemde data vindt de activiteit plaats van 13.30 tot 15.00 uur. De thema’s voor januari worden op een later moment bekend gemaakt via de Facebookpagina Buurtsportcoach gemeente Noordwijk.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.