Datum: 19-09-2021 - 18:52
23
nov
'20
KunstKlank biedt trouwe supporters een mini-concert van Wim Verschuren.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

KunstKlank biedt trouwe supporters een mini-concert van Wim Verschuren.

‘Op Eigen Benen’ is een vervolginitiatief van KunstKlank, waarin studenten van kunstopleidingen een try-out podium geboden krijgen voor hun examenprogramma....

Afgelopen zondag kregen de deelnemers aan Podium voor de toekomst een pianoconcert van Wim Verschuren aangeboden.  Wim is dit jaar afgestudeerd aan het conservatorium en won inmiddels al diverse prijzen en is dus echt talent voor de toekomst te noemen.  Hij speelde drie nocturnes van Chopin, en daarna twee delen uit opus 53, ‘Waldstein’, van Beethoven.

Met het Talentenfonds ‘Podium voor de Toekomst’ biedt KunstKlank talent uit Noordwijk en omgeving de kans om samen te werken met professionals binnen de producties. Herma van Piekeren presenteerde in dat kader ‘als amuze’ een zeer jong talent, Roos van Solingen. Roos heeft besloten dat haar toekomst in de muziek en het theater ligt en om ervaring op te doen zong zij ‘Habanera’ uit de opera Carmen.

Wilt u deelnemen aan Podium voor de toekomst? Kijk even op onze website: https://www.kunstklank.nl/steun.../podiumvoordetoekomst/

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.