Datum: 30-11-2020 - 06:09
18
nov
'20
Lionsclub Noordwijk inzamelactie: DE-waardepunten voor de voedselbank.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Lionsclub Noordwijk inzamelactie: DE-waardepunten voor de voedselbank.

Het is in deze corona-tijd moeilijk voor voedselbanken om aan de vraag te voldoen. De vraag is groter en het aanbod is kleiner. Onder geselecteerde gezinnen, huishoudens en alleenstaanden verspreidt de voedselbank wekelijks voedselpakketten, die merendeels...

door producenten en distributeurs van levensmiddelen beschikbaar zijn gesteld. Koffie is echter lang houdbaar en krijgt de voedselbank niet aan geboden, daarom ACTIE!

Lionsclub Noordwijk -in samenwerking met de voedselbank Noordwijk- schiet te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde waardepunten zullen worden verzilverd voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan de voedselbank.

Douwe Egberts steunt deze actie  en heeft toegezegd alle donaties te verhogen. Waardepunten, bij voorkeur geteld, kunnen gedurende de hele maand december worden ingeleverd op de volgende adressen:  supermarkten Dirk en Albert Hein en bij de Bibliotheek in Noordwijk.

Tevens kunt u oud en vreemd geld (overgehouden van uw vakantie) in de doos kwijt. Dit is een Lions actie t.b.v. blinden en slechtzienden in derde wereld landen.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.