Datum: 30-11-2020 - 05:01
17
nov
'20
Optisport De Schelft geeft reactie aan alle leden inzake de grote uitslaande brand.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Optisport De Schelft geeft reactie aan alle leden inzake de grote uitslaande brand.

Gisteren heeft de beheerder Optisport van de Schelft, na eerder al op zaterdag een korte reactie te hebben gegeven, nu een bericht doen uitgaan naar alle leden van Optisport De Schelft die u hieronder kunt lezen....

Beste leden van Optisport De Schelft, zaterdag zijn wij getroffen door een catastrofe, de sporthal van De Schelft is volledig verloren gegaan en ook de rest van het gebouw en het zwembad zijn beschadigd geraakt door de gevolgen van de brand. Dit heeft een enorme impact op heel Noordwijkerhout en zeker op iedereen, die direct betrokken is bij De Schelft, als werknemer, als sporter of anderszins.

De vele reacties die wij als Optisport inmiddels van onze klanten hebben gekregen zijn hartverwarmend en ervaren wij als grote steun. Dat motiveert ons, en al onze medewerkers, om er zo snel mogelijk voor te zorgen dat u weer vertrouwd en veilig bij Optisport kunt zwemmen of sporten.

Of dat ook bij De Schelft zal zijn kunnen we nu nog niet zeggen. Eerst maar eens de schade inventariseren en opruimen. U kunt er echter zeker van zijn, dat wij alles in het werk zullen stellen om u als klant ook in deze situatie gezond in beweging te houden.

Houd daarom uw mail en onze website en social media-kanalen in de gaten, dan blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen.

Graag tot ziens bij Optisport.

Namens alle medewerkers van Optisport De Schelft.

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.