Datum: 28-09-2021 - 09:09
09
nov
'20
Gemeente onderzoekt aangekondigde veiling percelen Bever Holding.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gemeente onderzoekt aangekondigde veiling percelen Bever Holding.

De aankondiging dat een aantal percelen van de Bever Holding geveild gaan worden heeft ook de gemeente Noordwijk bereikt. De gemeente onderzoekt de mogelijkheden....

Het gaat hier om een executieveiling. Ofwel een gedwongen verkoop in opdracht van de schuldeisers. De percelen liggen in Noordwijk aan Zee. Direct aan de kust. Het zijn belangrijke locaties voor de ontwikkeling van de gemeente. Noordwijk wil aan de kust een kwaliteitsslag maken. 

Het is voor iedereen evident dat de gemeente belang heeft om goed op de situatie in te spelen en hiervoor voorbereidingen te treffen. Hiervoor onderzoekt de gemeente op dit moment de mogelijkheden. Toch bestaat de kans dat het bij voorbereidingen blijft. 

Het is niet voor het eerst dat aangekondigd wordt dat Noordwijkse eigendommen van de Bever Holding geveild worden. In augustus 2013 was er sprake van een excecutieverkoop van het Palace- en het Vuurtorenplein in Noordwijk. Dat ging op het allerlaatste moment niet door. Ton van Heemst, woordvoerder: “We zorgen ervoor dat we goed beslagen ten ijs komen en we houden daarbij met alle mogelijkheden rekening.” Wordt vervolgd.....

Foto: gemeente Noordwijk

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.