Datum: 20-09-2021 - 03:39
07
nov
'20
Mediapedagoog Marije Lagendijk bij Bibliotheek Bollenstreek.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Mediapedagoog Marije Lagendijk bij Bibliotheek Bollenstreek.

Veel ouders hebben vragen over veranderingen in het gezin door het gebruik van mobiele schermen. Ook voelen ze zich soms schuldig over de tijd die het inneemt. Jonge kinderen kunnen zich als ‘bezeten’ gedragen, en welke grens moet je daarin stellen als je ook het idee hebt dat ze er iets van kunnen leren?...

Tijdens de Media Ukkiedagen geeft mediapedagoog Marije Lagendijk op 10 november van 19.00-21.00 uur een online lezing in Noordwijk waarbij de impact van media en mobiele schermen op gezinnen met kinderen tot en met 12 jaar centraal staat.

Tijdens de Media Avond wordt gekeken naar wat het betekent om een goede mediaopvoeder te zijn, welke keuzes er zijn en wat wel en niet werkt in de mediaopvoeding. Hoe stel je grenzen? Maar ook: hoe kun je media gebruiken zodat het iets toevoegt in het leven van een jong kind?

Kaartjes kosten €7,50 voor leden en €10,00 voor niet-leden en zijn te koop op www.bibliotheekbollenstreek.nl/media

Datum: 10 november Tijd: 19.00-21.00 uur Locatie: online

 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.