Datum: 19-09-2021 - 19:11
02
nov
'20
FietsSTUK! Maak samen met echte regisseurs een toneelstuk over fietsen!
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

FietsSTUK! Maak samen met echte regisseurs een toneelstuk over fietsen!

Als afsluiting van de Spring op je fietsmaand organiseren de cultuurcoaches van het Sportbedrijf Noordwijk een theateractiviteit. Tijdens de theatermiddag maken jullie met elkaar je eigen toneelstuk rondom het thema fietsen! Hierbij kan je denken aan: het onthouden van de verkeersregels...

wat helemaal in de soep loopt, letten op andere weggebruikers die rare dingen doen of het kwijt zijn van je fietsverlichting.

De regisseurs: Jos van Varik (Raponsel) en Chantal van der Klugt (ONstage) komen jullie helpen dit vorm te geven in het theater, de inhoud bepalen jullie zelf! Aan het eind van de middag voeren jullie het voor elkaar op in de Muze. 

Ben je tussen de 7 en 12 jaar, is acteren je ding, lijkt het je vet om samen met theaterregisseurs een toneelstuk te maken of heb jij altijd de origineelste ideeën? Dan is deze middag iets voor jou!

Vrijdag 13 november van 15:30 t/m 17:30

Inloop 15:15 uur

De Muze, Wantveld 2, Noordwijk

Inschrijving: 3,50 euro

inschrijven gaat via Sjors Creatief op: https://www.noordwijkactief.nl/activiteit/153387/fietsstuk 

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.