Datum: 19-09-2021 - 19:18
01
nov
'20
Update: supper is in goede gezondheid aangetroffen. Grote zoekactie op zee gaande ivm vermissing supper.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Update: supper is in goede gezondheid aangetroffen. Grote zoekactie op zee gaande ivm vermissing supper.

Momenteel is er op zee en langs de kust een grote zoekactie gaande. Aan het einde van de middag is er ter hoogte van afrit 20 (Witsand) een persoon met een surfboard en peddel de zee in gegaan....

De betreffende persoon is tot op heden niet terug gekeerd en niet meer gezien. Tussen Katwijk en IJmuiden wordt er gezocht met een helikopter, boten en auto’s. Later meer foto’s en update.

Update: Na uren zoeken voor de kust van Noordwijk was er nog niemand aangetroffen. Rond 20.00 kwam het bericht dat de watersporter in Zandvoort veilig was aangekomen. Hij is met het openbaar vervoer terug gekeerd naar Noordwijk. Het bleek een geoefende watersporter.

Getuigen aan de kant hadden inderdaad goed gezien dat er iemand op het water was, alleen wisten zij niet dat de watersporter richting Zandvoort ging. De KNRM is blij dat de afloop positief is en zien deze zoekactie maar als een goede oefening.

Filmpje zoekactie: BON

Bron update: Omroep West.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.