Datum: 08-12-2021 - 02:01
28
okt
'20
Fluks amaryllisbollen verkoop gaat niet door.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Fluks amaryllisbollen verkoop gaat niet door.

Met pijn in het hart heeft het bestuur van Fluks moeten besluiten dit jaar de traditionele amaryllisbollenactie niet door te laten gaan. Bij deze actie gaan Fluks leden gewoonlijk op een van de eerste zaterdagen van november in Noordwijk langs de deuren om amaryllisbollen te verkopen. De vereniging vindt het niet verstandig...

om dit met de huidige corona ontwikkelingen ook dit jaar te doen. Alternatieve manieren om de verkoop vorm te geven zijn bekeken maar niet geschikt bevonden.

Het besluit om de verkoop niet te laten doorgaan was niet gemakkelijk. Al meer dan 30 jaar fleuren “Fluks amaryllissen” in december de vensterbanken in heel Noordwijk op, en dat zal dit jaar dus anders zijn. Het niet doorgaan van de verkoop betekent tevens een forse financiële aderlating voor de vereniging in dit toch al moeilijke jaar. In de huidige situatie was dit besluit echter onvermijdelijk.

Fluks hoopt volgend jaar weer als normaal langs de deuren te kunnen gaan met mooie amaryllisbollen."

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.