Datum: 30-06-2022 - 06:52
29
okt
'20
Presentatieshow 2021 bij De Jong Kampeer & Recreatie: Win een reis naar het Noorderlicht.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers

Presentatieshow 2021 bij De Jong Kampeer & Recreatie: Win een reis naar het Noorderlicht.

Van donderdag 1 oktober t/m zondag 1 november is het 'Oktober Kampeermaand' bij De Jong Kampeer & Recreatie en houden wij DE JONG's Presentatieshow 2021. Omdat de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht dit jaar helaas niet doorgaat hebben wij besloten om onze Presentatieshow die normaal gesproken 9 dagen duurt...

te verlengen tot de volledige maand oktober. De Grande Finale van de Presentatieshow is van zaterdag 24 oktober tot en met zondag 1 november, waarbij onze showroom en winkel op zondag 25 oktober en zondag 1 november extra geopend zijn.

Tijdens DE JONG’s Presentatieshow maak je op een veilige manier kennis met de nieuwste modellen, primeurs en aanbiedingen. Ook nieuwe kampeerders kunnen een bezoekje brengen aan onze showroom en kampeer- en outdoorwinkel en op die manier kennismaken met de mogelijkheden van vakanties met de tent, caravan of camper.

*Let op! Op maandagen zijn wij gesloten.

Aanbiedingen en acties Tijdens de Presentatieshow bewondert u de nieuwste modellen in onze showroom en profiteert u van diverse acties en aanbiedingen op modellen van onze dealermerken Hymer, Carado, Bürstner, Eriba, Hobby en Fendt. Bij DE JONG vindt u altijd een uitgebreid aanbod met keuze uit meer dan 200 kampeervoertuigen.

Meer informatie vindt u hier  en win een reis naar de Noordkaap, Klik hier voor het promofilmpje 

Filmpje: Oktober Kampeermaand > zie hieronder.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.