Datum: 05-12-2020 - 12:21
22
okt
'20
Gewonde en arrestatie bij steekpartij op vakantiepark op de Kraaierslaan.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Gewonde en arrestatie bij steekpartij op vakantiepark op de Kraaierslaan. (foto's + filmpje helikopter)

Vanavond heeft er een steekpartij plaatsgevonden in één van de vakantiewoningen op Vakantiepark Parc du Soleil op de Kraaierslaan. Er ontstond een ruzie tussen twee bewoners, waarvan de één de ander heeft gestoken. De hulpdiensten kwamen massaal op de melding af, waaronder de traumaheli....

De traumaheli is geland in het bollenland tegenover het park. De trauma-arts heeft een korte assistentie gegeven aan het ambulancepersoneel. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De dader van de steekpartij is opgepakt en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Er werd nog gezocht naar het steekwapen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Politiebericht Eenheid Den Haag / Noordwijk.
Rond 19.30 uur is een persoon gestoken in het recreatiepark Parc du Soleil in Noordwijk. Een verdachte is aangehouden. Slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. Was u getuige? Bel 0900-8844.

Foto's redactie BONWK.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.