Datum: 05-12-2020 - 12:22
23
okt
'20
Ondanks Corona toch een Maria ter Zee Veiling.
Geschreven door Redactie Blik Op Noordwijk

Ondanks Corona toch een Maria ter Zee Veiling.

Door de Coronamaatregelen is het niet mogelijk om op een verantwoorde manier de jaarlijkse Maria ter Veiling te organiseren. Uiteraard vindt de commissie dat erg jammer, maar ook hierin zullen we de voorzichtige kant moeten kiezen. De commissie wilde echter niet bij de pakken neer gaan zitten...

en heeft gezocht naar alternatieven. Het is belangrijk dat de plannen voor het herstel van het dak van de Maria ter Zee kerk doorgang kunnen vinden.

De Veilingcommissie houdt dit jaar daarom een zogenaamde Papieren Maria ter Zee Veiling. Daarmee wordt iedereen, parochianen en sympathisanten, de kans geboden om de Maria ter Zee Kerk op een leuke en alternatieve manier te steunen. Als extra geldt dat ook voor de mensen die de Maria ter Zee Veiling nooit kunnen of willen bezoeken. Zeker nu de kerkgang wat lastig is.

Parochianen en sympathisanten hebben half oktober een brief ontvangen met een bestellijst met 25 van de meest gangbare artikelen uit de voorgaande catalogussen. Deze brief met informatie en de bestellijst is ook te vinden op de website www.parochiesintmaarten.nl. De commissie wil de bestellingen graag uiterlijk 1 november 2020 ontvangen.

Zij hoopt hiermee een mooi alternatief te hebben gevonden voor de Veiling en roept iedereen op EEN FLINKE BESTELLING TE PLAATSEN.

Meest populair

  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • Explosie en explosief gevonden: update: burgemeester sluit ‘Home’ aan de Grent.